Annan Tjänst

Annan Tjänst

pexels-karolina-grabowska-4239037

Annan Städ eller Flytthjälp?

Behöver du hjälp med en annan tjänst?

Söker du en städtjänst eller flyttjänst som vi inte listat? Kontakta oss och beskriv vad du söker så kan säkerligen vi eller våra samarbetspartners hjälpa dig med det!

Enligt Checklista

Vi ser till att ert hem blir rent och fint enligt överenskommelse.Flexibel

Vi är väldigt flexibla när det kommer till våra arbetsuppgifter. Vi försöker alltid att anpassa oss till just era behov.

Garanti

Primero AB tar ansvar för eventuella skador som kan framkomma vid städning och ser till att uppdragsgivaren får ersättning för dem.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Hur fint kommer det att bli?

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Därför är vår ambition är att ligga i framkant när det gäller arbetsmiljö- och personalfrågor. Därför ser vi till exempel alltid till att de får arbeta två och två, både för trivselns och trygghetens skull.

Vi använder endast miljövänliga produkter och ser det som en självklarhet att vara kontinuerligt uppdaterade på det senaste inom städmedel, teknik och utrustning.

Det är människorna som städar rent i din lokal, men det finns några andra faktorer som har betydelse för resultatet.
 
En sådan är städmaterialet. Därför har vi kontroll över hela kedjan, från planering och inköp till skötsel och omvårdnad.
 
Vi tvättar allt material hos oss och förser våra städare med allt från moppar till rengöringsmedel. Dina lokaler kommer alltid att städas med fräscha och effektiva städmaterial.
 
Vi anpassar materialet efter det utrymme som finns. Är det litet fyller vi t ex på oftare. Du kommer aldrig att hitta en sur mopp, eller smutsig trasa i ditt städutrymme.

Varför oss?

Vi ser till att allt blir utfört på ett korrekt sätt

Snabb och enkel bokning

Ring eller fyll i vårt formulär för en enkel bokning

Garanti

Vår garanti innebär att vi åker ut en extra gång om ni anser att något behöver åtgärdas. Vi ser till att våra kunder alltid är nöjda.

Hjälpsam support

Om ni har frågor eller något skulle bli fel så är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi det på ett smidigt och lätt sätt.

256_Primero 2019_8795
recensioner

Vad säger de som vi tidigare hjälpt?