BORTFORSLING AV MÖBLER & GROVAVFALL?

Behöver du hjälp med att bli av med allt från möbler och kylskåp till känsliga dokument? Vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning genom att jämföra priser från kvalitetssäkrade bortforslingsföretag över hela Skåne.

Tömning eller Borforsling?

Vi hjälper dig!

Bli av med skräp och grovavfall med vår miljövänliga bortforsling?

Vi erbjuder säker och miljövänlig bortforsling av skräp och grovavfall, inklusive möbler, elektronik och byggmaterial. Med vår pålitliga och effektiva service kan du slippa hantera skräpet själv och istället fokusera på annat. Kontakta oss idag för mer information!

Privatperson

Vi demonterar och för bort allt ni vill bli av med, inklusive möbler och vitvaror. Vi tömmer källare, förråd, lokaler och även dödsbon. Kontakta oss för mer information om våra bortforslingstjänster.

Företag

Vi erbjuder även demontering och bortforsling av möbler och utrustning på kontor. Vi har erfarenhet och kunskap för att ta hand om allt från tunga skrivbord till känslig utrustning. Lita på oss för en professionell och pålitlig tjänst.

BRF

Behöver ni hjälp med att tömma och rensa källarförråd från tidigare hyresgäster eller ägare? Vi står till tjänst för att ta bort all sorts avfall och se till att föreningar och fastighetsägare har en ren och organiserad miljö. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er.

En pålitlig partner och prisbelönt leverantör av service

Sedan över 10 år tillbaka har vi hjälpt kunder och fått priser för miljövänlig teknik. Vi är erfarna och vill hjälpa dig med ditt avfall.

Vilka är vi?

Störst på återvinning i Skåne

Vi kan återvinna

Vi har en gedigen erfarenhet när det kommer till källsortering och vi vet precis hur man hanterar olika typer av avfall på ett miljövänligt sätt. Vi är också väl förtrogna med de olika återvinningscentralerna i området och vet hur man på bästa sätt kan transportera och lämna över avfallet för vidare återanvändning. Med vår hjälp kan du vara trygg i vetskapen om att ditt avfall hanteras på ett hållbart sätt och att du gör din del för miljön.

Vi på Primero Flytt gör det enkelt för dig att bli av med ditt skräp. Oavsett om du behöver tömma en bostad, kontor eller bostadsrättsförening, så kan vi hjälpa dig med att hämta och återvinna dina möbler, grovsopor och trädgårdsavfall på ett miljövänligt sätt. Vi kan även ta hand om bortforslingen av grovavfall från er förening. Slipp tänka på återvinning och bortforsling, låt oss göra jobbet åt dig!

Vad vi hämtar för typ av skräp

Brännbart

Kartong

Möbler

Stoppade möbler

Metall

Elektronik

Porslin/isolering

Vad vi hjälper er med

Bostads- & lokaltömning   

Hämtning av möbler

Grovsoprum

Hämtning av grovsopor  

Tömma dödsbo  

Gårdstädning

Regelbunden skräphämtning

Fyll gärna i formuläret för fri kostnadsförslag!

Typer av skräp och avfall vi hämtar

Grov avfall inkluderar vanligtvis stora och tunga föremål som inte kan slängas i vanliga soptunnor utan behöver transporteras till en speciell avfallsanläggning. Det kan vara allt från möbler, stora elektroniska apparater, köksredskap som porslin, till och med sönderslagna matbord och högtalare. Som erfarna avfallshanteringsexperter kan vi hjälpa dig att ta hand om alla typer av grovsopor på ett smidigt och miljövänligt sätt.

Vad räknas som grovsopor?

I Skåne anses allt avfall som är för stort för den vanliga soptunnan vara grovsopor. Namnet kan vara vilseledande eftersom avfallet inte nödvändigtvis behöver vara tungt eller stort – även mindre föremål kan räknas som grovsopor.

Exempel på grovsopor inkluderar böcker, trädgårdsavfall, kläder, gamla möbler, trasigt virke och presenningar som inte längre är användbara. I Skåne finns det goda möjligheter till återvinning av grovsopor, och hos Primero Flytt tar vi alltid miljön på stort allvar när vi hjälper dig att bli av med dina grovsopor.