Primero Bygg AB

Primero Bygg AB  vars mål är att överträffa dina förväntningar!

Våra Tjänster

Vi erbjuder allt ifrån hushållsnära tjänster såsom, flyttstädning, fönsterputsning och hemstädning till bohagsflytt och förvarings tjänster.

Priser

Primero AB erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.

Kontakta

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Vill du anlita en byggfirma som sätter kundens trygghet i kombination med kvalitet och personlig service så ska du välja byggfirma.

Vi gör det mesta inom bygg! Byggfirma  startades redan 2013 och drivs idag av David Ataey. Vi utför bygg och snickeriprojekt i hela Skåne län åt både företag och privatkunder. Vi värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder.

Våra duktiga snickare har alla yrkesbevis och mångårig erfarenhet av alla slags små och stora byggprojekt. Primero Bygg utför alla sorters byggtjänster, Vi åtar både större och mindre uppdrag och tjänster.

Primero Bygg är ett flexibelt och mångsidigt företag som arbetar med det mesta inom bygg, renovering, måleri, trädgård, mark, städ mm - för privatpersoner och företag. Med hög kvalitet till ett rimligt pris.

Primero Bygg har många års erfarenhet i olika riktningar inom bygg/renovering mm.
Vi gör det lilla extra som får kunden att bli mer en bara nöjd. Du som kund står i fokus. Om ni har frågor under arbetets gång ringer ni till oss och vi förmedlar era önskemål till våra hantverkare. Innan vi lämnar ditt projekt gör vi alltid en besiktning tillsammans med er! Vi har många nöjda kunder bakom oss.
Våra kunder har uppskattat att vi slutför arbetet inom utlovad tid och att vi städar upp och forslar bort skräp efter oss.

  • NYBYGGNAD
  • OMBYGGNAD
  • TILLBYGGNAD
  • TOTALRENOVERINGAR
Våra tjänster

Personal
Alla som jobbar hos oss på Primero AB är en del av ett team. Det bidrar till en rak och bra dialog mellan oss och våra kunder.
 
Vi är måna om att våra städare ska känna engagemang och energi i sitt jobb. Därför har vi fokuserat på att anställa aktiva, engagerade människor. Men också på att varje person ska vara delaktig och känna stolthet över sitt jobb.
 
Många stannar länge hos oss, vilket är ett tecken på att människor trivs på Primero AB. Vi ställer krav, men ger mycket tillbaka i form av vidareutbildning, gemenskap, friskvård och flexibilitet. Vi bryr oss helt enkelt om våra medarbetare.
Service och kvalitet

Primero Bygg är en genuin och erfaren byggfirma i Skåne som är väl känd i branschen. Vår mest värdefulla ägodelar är våra snickare och deras arbetsmoral och glädje för snickeri. Detta är vi väl medvetna om och därför gör vi allt för att hålla dem glada och nöjda med sitt arbete.

Redo att ta reda på mer?

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Varför Anlita Primero AB?

Kommun 2
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Redo att ta reda på mer?

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se