Flyttfirma Lund

Behöver du anlita en flyttfirma i Lund? Vi på Primero AB vet att en flytt kan vara en stressig period i ditt liv, och just därför finns vi här för att hjälpa dig i alla steg i processen. Vi vet om att en flytt handlar om så mycket mer än att bara flytta saker eller möbler. Att flytta innebär att man flyttar på hela sitt hem, och placerar det på en ny och främmande plats. Och eftersom det kan vara en stressig och påfrestande tid så erbjuder vi dig en rad olika tjänster för att kunna hjälpa dig i varje steg i processen, och även för att undvika fel på vägen. Vi är en flexibel flyttfirma i Lund som sätter kunden i fokus.

Flyttfirma Lund

Flyttfirma Lund – sätter kunden i centrum

Vi anser att en flytt ska vara enkelt, och därför ser vi till att det blir så. Via oss kan du få hjälp med hela flyttprocessen, allt ifrån att packa ihop, packa upp, bära och transportera. 

Vi planerar alla delar inom flytten för att det ska passa dig och ditt övriga liv så bra som möjligt. Självklart värdesätter vi att dina ägodelar är viktiga och ömtåliga och just därför har våra medarbetare lång erfarenhet och därför kan du lita på att dina ägodelar tas om hand med försiktighet. Med bred erfarenhet ser vi till att möta dina förväntningar.

 För att upprätthålla vår goda kvalitet som flyttfirma i Malmö så ser vi alltid till att arbeta och förbättra våra rutiner och kontroller, och ett resultat av det är att vi i fortsättningen kommer kunna vara en seriös och bra flyttfirma.

När du anställer oss så kan du räkna med god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet. Vi sköter hela planeringen för att på ett strukturerat sätt kunna genomföra en snabb flytt av ert bohag.