Fönsterputs

Fönsterputs

fönsterputs

Behöver du hjälp dina fönster?

Vi använder oss av personal som är specialiserade på just fönsterputs. De är professionella samarbetspartners och har gedigen erfarenhet och utbildning. 

I tjänsten ingår alla medel och redskap som behövs samt både utvändig rengöring och mellan fönstren. Rengöring av persienner kan beställas till. Vi har en bred kompetens och många års erfarenhet av fönsterputsning.

Enligt Checklista

Vi ser till att era fönster blir rena och fina, utfört på ett professionellt sätt.Flexibel

Vi är väldigt flexibla när det kommer till våra arbetsuppgifter. Vi försöker alltid att anpassa oss till just era behov.

Garanti

Primero AB tar ansvar för eventuella skador som kan framkomma vid städning och ser till att uppdragsgivaren får ersättning för dem.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Vår fönsterputs innehåller

  • Du anger antal fönster och fönstertyp för att få ett korrekt pris. Fönster med spröjs och många små rutor är mer tidskrävande än stora fönsterpartier.
  • Överenskommelse om tid, nyckelämning och pris sker med oss.
  • Rapportera befintliga skador innan städningen påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är behäftade med fel avseende låsvred, persienner etc.
  • Förbered genom att flytta skrymmande möbler, plocka bort blommor och föremål från fönsterblecken och ta ned gardinerna.

Inga extra avgifter tillkommer förutom det priset som vi har avtalat.

Prislista är efter RUT- avdrag!

Varför oss?

Vi ser till att allt blir utfört på ett korrekt sätt

Snabb och enkel bokning

Ring eller fyll i vårt formulär för en enkel bokning

Garanti

Vår garanti innebär att vi åker ut en extra gång om den ni anser att något behöver åtgärdas. Vi ser till att våra kunder alltid är nöjda.

Hjälpsam support

Om ni har frågor eller något skulle bli fel så är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi det på ett smidigt och lätt sätt.

256_Primero 2019_8795
recensioner

Vad säger de som vi tidigare hjälpt?

Låt oss hjälpa dig idag
Få en kostnadsfri offert idag

100% kvalitet är alltid en garanti

Vi hör av oss inom 24h