Kontorsstäd

Kontorstäd

pexels-marc-mueller-380768

Behöver du hjälp med att städa?

Vi erbjuder anpassade service- och städabonnemang till ditt företag där fokus ligger på hög kvalitet och service.Vår personal är trevlig, professionell och tillmötesgående och vi skickar alltid ut samma serviceassistenter till din arbetsplats.
Vi går tillsammans igenom vad som ska städas och med vilken intervall kontorsstädningen ska ske. Vi skräddarsyr därefter en arbetsbeskrivning som ligger till grund för kontorsstädningen på just ert företag.
 
Vi kan även tillhandahålla med förbrukningsartiklar samt ser till att fylla på i samband med städningen. Vi följer alltid upp utförda arbeten, det är en viktig del för oss i vår kvalitetspolicy.

Enligt Checklista

Vi ser till att ert kontor blir rent och fint enligt överenskommelse.Flexibel

Vi är väldigt flexibla när det kommer till våra arbetsuppgifter. Vi försöker alltid att anpassa oss till just era behov.

Garanti

Primero AB tar ansvar för eventuella skador som kan framkomma vid städning och ser till att uppdragsgivaren får ersättning för dem.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Hur fint kommer det att bli?

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Därför är vår ambition är att ligga i framkant när det gäller arbetsmiljö- och personalfrågor. Därför ser vi till exempel alltid till att de får arbeta två och två, både för trivselns och trygghetens skull.

Vi använder endast miljövänliga produkter och ser det som en självklarhet att vara kontinuerligt uppdaterade på det senaste inom städmedel, teknik och utrustning.

Det är människorna som städar rent i din lokal, men det finns några andra faktorer som har betydelse för resultatet.
 
En sådan är städmaterialet. Därför har vi kontroll över hela kedjan, från planering och inköp till skötsel och omvårdnad.
 
Vi tvättar allt material hos oss och förser våra städare med allt från moppar till rengöringsmedel. Dina lokaler kommer alltid att städas med fräscha och effektiva städmaterial.
 
Vi anpassar materialet efter det utrymme som finns. Är det litet fyller vi t ex på oftare. Du kommer aldrig att hitta en sur mopp, eller smutsig trasa i ditt städutrymme.
 
Inga extra avgifter tillkommer förutom det priset som vi har avtalat.

Varför oss?

Vi ser till att allt blir utfört på ett korrekt sätt

Snabb och enkel bokning

Ring eller fyll i vårt formulär för en enkel bokning

Garanti

Vår garanti innebär att vi åker ut en extra gång om ni anser att något behöver åtgärdas. Vi ser till att våra kunder alltid är nöjda.

Hjälpsam support

Om ni har frågor eller något skulle bli fel så är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi det på ett smidigt och lätt sätt.

256_Primero 2019_8795
recensioner

Vad säger de som vi tidigare hjälpt?

Låt oss hjälpa dig idag
Få en kostnadsfri offert idag

100% kvalitet är alltid en garanti

Vi hör av oss inom 24h