Om Oss

Vem är vi?

Vi är ett professionellt städ- och flyttföretag

Det är människorna som städar rent i din lokal, men det finns några andra faktorer som har betydelse för resultatet.
 
En sådan är städmaterialet. Därför har vi kontroll över hela kedjan, från planering och inköp till skötsel och omvårdnad. Vi tvättar allt material hos oss och förser våra städare med allt från moppar till rengöringsmedel. Dina lokaler kommer alltid att städas med fräsch utrustning.
 
Vi anpassar materialet efter det utrymme som finns. Är det litet fyller vi t ex på oftare. Du kommer aldrig att hitta en sur mopp, eller smutsig trasa i ditt städutrymme.
General cleaning girl house. Spring cleaning, clean, General cleaning, decluttering, cleanear of

Vårt mål, att överträffa dina förväntningar

Service & kvalitet

Vi ser till att allt arbete utförs korrekt med en god kvalitet. Detta är högt prioriterat och vi ser till ni är nöjda när arbetet är slutfört.

Erfaren personal

Vi är måna om att våra städare ska känna engagemang och energi i sitt jobb. Därför har vi fokuserat på att anställa aktiva, engagerade människor. Men också på att varje person ska vara delaktig och känna stolthet över sitt jobb. Många stannar länge hos oss, vilket är ett tecken på att människor trivs på Primero AB. Vi ställer krav, men ger mycket tillbaka i form av vidareutbildning, gemenskap. Vi bryr oss helt enkelt om våra medarbetare.

Hållbarhet

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Därför är vår ambition är att ligga i framkant när det gäller arbetsmiljö- och personalfrågor. Därför ser vi till exempel alltid till att de får arbeta två och två, både för trivselns och trygghetens skull. Vi använder endast miljövänliga produkter och ser det som en självklarhet att vara kontinuerligt uppdaterade på det senaste inom städmedel, teknik och utrustning.

Primero AB

Recensioner

Vad de säger om oss

Kvalitet är en garanti

En god service är inkluderat

Vi lämnar aldrig er missnöjda. Därför är vi alltid öppna för dialog och ser till att arbetet är anpassat efter era behov.