Tjänster

Flyttfirma Ängelholm till ett fast pris

Flytthjälp

Att flytta kan vara en av livets mest stressande upplevelser. Vår flyttfirma kommer att vara där för att hjälpa dig igenom den påfrestande tid i ditt liv. 

Hemstädning

Hemstädning omfattar den dagliga städningen, strykning, tvätt, med mera. Vi utför de tjänster som du själv har specificerat. Du kan välja om du vill ha hjälp varje vecka eller varannan vecka.

Flyttstädning

Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra oss om att alla städmoment har blivit utförda.

Piaoflytt

Söker du efter en pålitlig och professionell flyttfirma som kan hantera din pianoflytt? Behöver du hjälp med att flytta, ta bort eller omlokalisera ditt värdefulla piano eller annat tungt föremål? 

Bortforsling

Behöver du hjälp med att bli av med allt från möbler och kylskåp till känsliga dokument? Vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning genom att jämföra priser från kvalitetssäkrade bortforslingsföretag över hela Skåne.

Alla tjänster

Se alla våra tjänster

Flytthjälp

Att flytta kan vara en av livets mest stressande upplevelser. Vår flyttfirma kommer att vara där för att hjälpa dig igenom den påfrestande tid i ditt liv.

Hemstädning

Vi har många års erfarenhet inom hemstädning . Vår personal är trevlig, professionell och tillmötesgående och vi skickar alltid ut samma serviceassistenter till dig som kund.

Övriga städtjänster

Behöver ni hjälp med en annan städtjänst som exempelvis kontorsstädning, storstädning eller trappstädning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Flyttstädning

Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra oss om att alla städmoment har blivit utförda.

Våra mest eftertraktande tjänster

Professionell service redo att hjälpa dig!

Det är människorna som städar rent i din lokal, men det finns några andra faktorer som har betydelse för resultatet.
 
En sådan är städmaterialet. Därför har vi kontroll över hela kedjan, från planering och inköp till skötsel och omvårdnad.
 
Vi tvättar allt material hos oss och förser våra städare med allt från moppar till rengöringsmedel. Dina lokaler kommer alltid att städas med fräscha och effektiva städmaterial.