Flytthjälp

Att flytta kan vara en av livets mest stressande upplevelser. Vår flyttfirma kommer att vara där för att hjälpa dig igenom den påfrestande tid i ditt liv. 

Fönsterputsning

Att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande. Primero AB ger dig glasklara rutor, fria från stänk och smutsränder. I tjänsten ingår alla medel och redskap som behövs.

Flyttstädning

Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra oss om att alla städmoment har blivit utförda.

Dödsbostädning

Om någon anhörig gått bort kan det kännas tungt att själv utföra dödsbostädningen. Då hjälper gärna vi till och ser till att du får en sak mindre att tänka på. Kontakta oss för offert

kontorsstädning

Vår personal har många års erfarenhet och tillmötesgående. Vi skickar alltid ut samma serviceassistenter till din arbetsplats.

Storstädning

Våra tjänster inom storstädning passar dig som vill ha hjälp enstaka gånger med städning hemma. Du behöver alltså inte teckna abonnemang hos oss och tjänsterna har ingen bindningstid

Trappstädning

Vi utför tjänsten åt bostadsrättsföreningar.Vid trappstädning så använder vi ur miljösynpunkt inte engångsmoppar.

Hemstädning

Vi har många års erfarenhet inom hemstädning . Vår personal är trevlig, professionell och tillmötesgående och vi skickar alltid ut samma serviceassistenter till dig som kund.

Varför Anlita Primero AB?

Städfirma Professionella
Städfirma hjälpsamma
städfirma ansvar
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Redo att ta reda på mer?

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se