Flyttfirma Ystad

Vi hjälper dig gärna med din bohagsflytt, pianoflytt tömning och bortforsling och även flyttstädning. 

Flytthjälp eller Städhjälp?

Vi hjälper dig!

Flytthjälp eller Städhjälp?

Vi hjälper dig!

Flyttfirma Ystad, flytthjälp med kort varsel

Söker du efter flyttfirma i Ystad?

Vi på vår flyttfirma Ystad är här för att göra din flytt enkel och stressfri. Vi har gjort det enkelt för Ystadsborna att boka flytthjälp genom att erbjuda paketpriser som passar alla behov. Allt du behöver göra är att välja det paketpris som passar dig bäst och fylla i vårt enkla formulär.

Vad kostar det att flytta i Ystad?

Vi förstår att det kan vara svårt att planera och budgetera för en flytt, och att överraskande extra kostnader kan vara en stor oro för många. Därför erbjuder vi på vår flyttfirma Ystad fasta priser på våra tjänster.

Vår priskalkylator gör det enkelt för dig att få en tydlig uppfattning om vad flytthjälpen kommer att kosta. Fyll i dina uppgifter och få en offert direkt.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt

Flytthjälp

Från

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}
Kundomdömen

Vi uppmuntrar våra kunder att dela med sig av sina erfarenheter av vår flyttjänst och ge oss feedback.

Varför Flyttfirma i Ystad?

Vi ser till att din bostadbytte blir utfört på ett korrekt sätt

Snabb och enkel bokning

Ring eller fyll i vårt formulär för en enkel bokning

Garanti

Primero AB tar ansvar för eventuella skador som kan framkomma vid flytten och ser till att uppdragsgivaren får ersättning för dem. Vi ser till att våra kunder alltid är nöjda.

Hjälpsam support

Om ni har frågor eller något skulle bli fel så är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi det på ett smidigt och lätt sätt.

En pålitlig partner och prisbelönt leverantör av flytthjälp i Ystad

Sedan över 10 år tillbaka har vi hjälpt kunder och fått priser för Flytthjälp i Ystad. Vi är erfarna och vill hjälpa dig med ditt avfall.

Störst på Bohagsflytt i Ystad

Flyttstädning med 100% garanti

Vi på Primero Flytt förstår hur viktigt det är att lämna ditt gamla hem rent och välskött vid en flytt. Med vår professionella flyttstädningstjänst kan du känna dig trygg med att vi använder miljövänliga produkter och att vår högpresterande personal går igenom varje yta i ditt hem för att säkerställa att det blir skinande rent.

tmärkelse för primero flytt

Packa på rätt sätt!

När du packar för flytten, tänk på att:

  • små saker ska packas i flyttlådor och känsliga saker skyddas med silkespapper
  • tunga saker, som böcker, bör packas i mindre lådor
  • mjuka saker, som kuddar, kan packas i stora säckar och knytas fast
  • lådorna inte bör väga mer än 25 kg
  • möbler, som sängar och skrivbord, bör monteras ner för att underlätta flytten och undvika skador.

Vill du flytta ditt företag i Ystad?

Vi på Primero Flytt förstår att företagsflytt i Ystad kan vara en knepig uppgift, särskilt när det kommer till tunga och sperriga föremål som kassaskåp och demonterbara skrivbord. Om dessutom specialutrustning krävs för att flytta komplexa maskiner och skrivare, kan det bli än mer komplicerat. Men oroa dig inte – vi på flyttfirma Ystad är specialiserade på företagsflytt och har omfattande erfarenhet av att hantera alla typer av utmaningar som kan uppstå..

Flyttfirma Ystad är försäkrad

När du väljer Flyttfirma Ystad för din flyttning kan du vara trygg i vetskapen om att allt kommer att gå smidigt och säkert. Vi har fullständig försäkring och har alla nödvändiga trafiktillstånd som krävs för att garantera att din flyttning sker utan problem.

Vi lägger stor vikt vid att hantera dina ägodelar med stor omsorg och ansvar, och vi tar vårt ansvar på allvar för att säkerställa att dina tillhörigheter transporteras till din nya destination på ett säkert sätt.

Vi hör av oss inom 24h

Låt oss hjälpa dig idag få en
kostnadsfri offert på din flytt idag

100% kvalitet är alltid en garanti

Frågor och svar om flyttfirma i Ystad

Vi erbjuder betalning mot faktura med 15 dagars betalningsvillkor. Om du önskar förlänga betalningstiden kan du enkelt komma överens med oss.

Vi på Primero Flytt erbjuder flexibla tjänster för att passa våra kunders behov. Vi kan hjälpa dig med allt från korta flyttningar på 3 timmar till längre uppdrag som tar 10-12 timmar. Oavsett hur lång eller kort din flyttning är, kan du lita på oss för att säkerställa en smidig och problemfri flyttupplevelse.

Vi på Flyttfirma Ystad är fullt försäkrade och vår försäkring täcker upp till 1 miljon kr. Vi rekommenderar att du noga går igenom dina saker och möbler efter flytten och vid eventuella skador eller förluster, kontaktar oss så snart som möjligt.

Vi på Flyttfirma Ystad har trafiktillstånd och är en seriös flyttfirma. Du kan kontrollera detta genom vårt org.nr. 559000-4023. Vi tar avstånd från oseriösa flyttfirmor som saknar trafiktillstånd eller jobbar svart.

Vi på Flyttfirma Ystad erbjuder konkurrenskraftiga priser från endast 495 kr/timme och har ofta möjlighet till fastpris för våra kunder. För att få en prisuppgift för din flytt kan du använda vår praktiska kalkylator.

Vi är stolta över att ha höga betyg och nöjda kunder på Reco.se, där du kan läsa recensioner från våra tidigare kunder och se vad de har upplevt med oss som flyttfirma.

Innan du bokar vår flyttjänst är det viktigt att du tar hänsyn till storleken på din bostad eller hus samt eventuella saker som finns i förråd eller på gården. Om du har mer möbler och saker än genomsnittet kan du välja ett större paket än din faktiska kvadratmeter för att säkerställa att allt får plats under flytten.

Boka din flytt 3-4 veckor i förväg för bästa tillgänglighet, men tveka inte att kontakta oss även dagen före flytten. Vi är alltid redo att hjälpa dig med din flytt!