Pianoflytt Helsingborg

Vi flyttar ditt piano eller tunga musikinstrument professionellt och till rimliga priser, oavsett våning eller vikt.

Pianoflytt Helsingborg

Pianoflytt i Helsingborg med fokus på kundnöjdhet och kvalitet

Ge ditt piano en harmonisk flyttupplevelse i Helsingborg! Vårt team av pianoflyttare är mästare på att dansa med dina tangenter och försiktigt transportera ditt kära instrument till sitt nya hem. Vi spelar inte bara rätt toner när det gäller flyttningen, vi sätter också upp en symfoni av omsorg och erfarenhet för att säkerställa en problemfri och säker flytt. Oavsett om det är en flygel eller en upprätt piano, står vi redo med våra skräddarsydda flyttlösningar och konkurrenskraftiga priser. Boka din pianoflytt med oss och låt oss skapa en harmonisk övergång för ditt musikinstrument i Helsingborg.

Budgetvänliga alternativ för pianoflytt i Helsingborg

 • Pianohöjd upp till 110 cm

  Pris från 1500 kr inkl. moms & RUT:

  • Från bottenvåning till bottenvåning = 1500 kr
  • Entrappa upp eller ner = 2300 kr
  • Två trappor upp eller ner = 3000 kr
  • Tre trappor upp eller ner = 3600 kr
 • Pianohöjd upp till 127 cm

  Pris från 1500 kr inkl. moms & RUT:

  • Från bottenvåning till bottenvåning = 1500 kr
  • Entrappa upp eller ner = 2300 kr
  • Två trappor upp eller ner = 3000 kr
  • Tre trappor upp eller ner = 3600 kr
 • Pianohöjd upp till 150 cm

  Pris från 1500 kr inkl. moms & RUT:

  • Från bottenvåning till bottenvåning = 2000 kr
  • Våningar? Vänligen kontakta oss för prisförslag
 • Flygelflytt

  Pris från 2990 kr:

  • Beroende på märke, antal trappor och resvägens karaktär
 • Inomhus pianoflytt

  Pris från 990 kr:

  • Från ett rum till ett annat rum inom samma fastighet
 • Vi uppmuntrar våra kunder att dela med sig av sina erfarenheter av vår flyttjänst och ge oss feedback.

  Bryt gränserna med våra specialiserade tunga lyft

  Vi är experter på tunga lyft och hanterar allt från stora stenar till tunga industriella maskiner. Vårt team har den nödvändiga styrkan och kunskapen för att utföra dessa utmanande uppgifter. Vi erbjuder även transporttjänster till intilliggande städer runt Helsingborg. Lita på oss för säkra och pålitliga tunga lyft och förlita dig på vårt erfarna team för att få jobbet gjort effektivt och professionellt.

  Säker och skonsam flytt av flygel i Helsingborg - Vårt specialområde!

  När det gäller flygelflytt i Helsingborg, är vi dina musikaliska änglar. Vi svävar över gatorna och lyfter varsamt dessa majestätiska instrument till nya hem. Våra flyttteam är mästare på att balansera, bära och omhänderta flyglar med en fingertoppskänsla som får musiken att sjunga. Vi tar hand om varje detalj, från att demontera och skydda till att transportera och montera på ny plats. Varje flygel får en VIP-behandling som är världsklass. Så låt oss göra din flygelflytt till en harmonisk symfoni av smidighet och precision.

  RUT-avdrag för pianoflytt

  Du kan utnyttja RUT-avdraget för att flytta ditt piano. RUT-avdraget gäller för flytt av saker och tillhörigheter mellan bostäder.

  Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om våra priser eller tjänster. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig på bästa sätt.

  Om du köper ett begagnat piano från en annan person gäller inte RUT-avdraget för flytt. För att kunna dra nytta av RUT-avdraget måste pianot vara en del av ditt bohag, det vill säga att du redan äger det och flyttar det till en ny bostad.

  Erfaret team för bortforsling av tunga saker – Du behöver inte lyfta ett finger!

  Vi har gedigen erfarenhet av att hantera tunga föremål och har etablerade kontakter på återvinningscentralen i Helsingborg. Vi är väl insatta i reglerna för korrekt återvinning av pianon och ser till att de tas om hand på rätt sätt. Med vår expertis och kunskap kan du vara trygg i att vi tar hand om bortforslingen av ditt piano på ett säkert och miljövänligt sätt. Kontakta oss för att få hjälp med tunga lyft och rätt hantering av ditt piano.

  Frågor och Svar om pianoflytt Helsingborg

  Vi använder oss av professionellt packningsmaterial, skyddande filtar och säkra lyftmetoder för att säkerställa att pianot eller flygeln skyddas mot skador under transporten.

  Ja, vi kan hjälpa till med återvinning av gamla musikinstrument genom att samarbeta med återvinningscentraler och se till att instrumentet tas om hand på ett miljövänligt sätt.

  Ja, vi har försäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under pianoflytt och flygelflytt. Det ger dig trygghet och säkerhet att ditt instrument är skyddat under hela flyttprocessen.

  Ja, vi kan erbjuda förvaring av musikinstrument och andra saker i säkra och kontrollerade förvaringsutrymmen om du behöver temporär eller långvarig förvaring under din flyttprocess.

  Din städ & flyttfirma

  Primero AB

  Upplev skillnaden genom att boka din bohagsflytt eller hemstädning hos Primero. Vi levererar enastående kvalitet och service som gör skillnad. Kontakta oss idag och låt oss ta hand om dina behov på ett professionellt och pålitligt sätt.