Pianoflytt Lund

Våra nöjda kunder bekräftar vår skicklighet och kvalitet. Med högsta betyg för vår pianoflytt i Lund kan du lita på oss för en professionell och pålitlig service.

Pianoflytt Lund

Säker och skonsam pianoflytt i Lund

Ska du flytta ditt piano i Lund? Vi är din pålitliga partner för pianoflytt med fokus på kvalitet och omsorg. Vårt dedikerade team av erfarna flyttproffs har expertisen och utrustningen för att hantera ditt piano på bästa sätt. Vi tar hand om allt från säker förpackning och lyft till noggrann transport. Med vår professionella pianoflytttjänst kan du känna dig trygg med att ditt piano kommer att nå sin destination i perfekt skick. Kontakta oss idag för att boka din pianoflytt i Lund och låt oss ta hand om ditt värdefulla instrument med den uppmärksamhet det förtjänar.

Bästa priserna för pianoflytt i Lund- Hitta det mest förmånliga erbjudandet!

 • Pianohöjd upp till 110 cm

  Pris från 1500 kr inkl. moms & RUT:

  • Från bottenvåning till bottenvåning = 1500 kr
  • Entrappa upp eller ner = 2300 kr
  • Två trappor upp eller ner = 3000 kr
  • Tre trappor upp eller ner = 3600 kr
 • Pianohöjd upp till 127 cm

  Pris från 1500 kr inkl. moms & RUT:

  • Från bottenvåning till bottenvåning = 1500 kr
  • Entrappa upp eller ner = 2300 kr
  • Två trappor upp eller ner = 3000 kr
  • Tre trappor upp eller ner = 3600 kr
 • Pianohöjd upp till 150 cm

  Pris från 1500 kr inkl. moms & RUT:

  • Från bottenvåning till bottenvåning = 2000 kr
  • Våningar? Vänligen kontakta oss för prisförslag
 • Flygelflytt

  Pris från 2990 kr:

  • Beroende på märke, antal trappor och resvägens karaktär

Vi uppmuntrar våra kunder att dela med sig av sina erfarenheter av vår flyttjänst och ge oss feedback.

Professionell tunglyftsservice i Lund

Vi är experter inom tunga lyft och har många års erfarenhet av att hantera föremål som kassaskåp och industrimaskiner. Med vår specialiserade utrustning och erfarna personal kan vi garantera säkra och effektiva lyftlösningar. Vi förstår vikten av att hantera tunga föremål med noggrannhet och precision för att minimera risker och skador. Lita på vårt erfarna team för att utföra dina tunglyftsuppdrag på ett professionellt sätt.

Flygelflytt i Lund

Vi är specialister på flyttning och transport av flyglar. Vårt erfarna team tar hand om varje steg i processen, från att montera ned flygeln till att säkerställa att den skyddas under hela transporten. Vi kan även flytta din flygel till destinationer utanför Lund. Med vårt fokus på noggrannhet och professionalism kan du lita på att din flygel kommer att hanteras med omsorg och säkerhet.

RUT-avdrag för pianoflytt

Du kan utnyttja RUT-avdraget för att flytta ditt piano. RUT-avdraget gäller för flytt av saker och tillhörigheter mellan bostäder.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om våra priser eller tjänster. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig på bästa sätt.

Om du köper ett begagnat piano från en annan person gäller inte RUT-avdraget för flytt. För att kunna dra nytta av RUT-avdraget måste pianot vara en del av ditt bohag, det vill säga att du redan äger det och flyttar det till en ny bostad.

Bortforsling av musikinstrument

När det är dags att göra sig av med ditt oönskade musikinstrument, kan det vara en utmaning att hitta rätt lösning. Ibland är det inte möjligt att sälja eller skänka bort det och då behöver du en pålitlig bortforslingstjänst. Hos oss kan du få hjälp till ett överkomligt pris för att säkert och ansvarsfullt slänga dina tunga instrument. Vi tar hand om hela processen och ser till att ditt instrument avhänds på rätt sätt. Kontakta oss idag för att få hjälp med att göra dig av med dina musikinstrument.

Frågor och Svar om pianoflytt Lund

Ett piano har vertikala strängar och spelas genom att tangenterna trycks ner, medan en flygel har horisontella strängar och tangenterna spelas genom att de slås an.

Ja, vi erbjuder bortforslingstjänster för gamla musikinstrument, inklusive piano och flygel. Vi tar hand om hela processen och ser till att instrumenten avhänds på rätt sätt.

Vi erbjuder professionella tjänster för tunga lyft, inklusive hantering av kassaskåp, tunga maskiner och andra tunga föremål. Vårt erfarna team är utrustat för att hantera dessa lyft på ett säkert och effektivt sätt.

Vi erbjuder inte pianostämningstjänster, men vi kan rekommendera professionella pianostämmare i ditt område.