Pianoflytt

Våra Tjänster

Vi erbjuder allt ifrån hushållsnära tjänster såsom, flyttstädning, fönsterputsning till bohagsflytt och förvarings tjänster.

Priser

Primero AB erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.

Kontakta

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Vår affärsidé är enkel. Att alltid utföra ett prisvärt och noggrant pianoflytt av högsta kvalitet. Våra kunder ska alltid vara så tillfreds med resultatet pianoflytt att dem gärna återkommer till oss.

Vi har lång erfarenhet av att pianoflytt, hela 12 år. Självklart har vi de försäkringar och trafiktillstånd som gör att din pianoflytt genomförs på ett tryggt sätt. Kontakta oss Pianoflytt Helsingborggärna för att få referenser. Förutom att transportera ditt piano när du flyttar så kan vi även hjälpa dig att transportera hem nyinköpta pianon eller flyglar från butik. Vårt mål är alltid att din pianoflytt ska kännas trygg och genomföras till en rimlig kostnad!

 

Priser för pianoflytt:

Vi har här skapat en kalkylator som direkt ger dig ett offertförslag, så att du ser vad kostnaden blir för att transportera ditt piano. Priset baseras på faktorer som: storlek, hur lång transportsträckan är och antal våningar ner och upp som pianot behöver flyttas. Får ditt piano plats i hissen på någon eller båda destinationerna så rabatteras priset. Använd vårt kontaktformulär eller ring oss på 076-585 88 52 för att ställa fler frågor.

Pris exempel på pianoflytt:

Pianoflytt från: 1000 kr.
Pianoflytt internt från: 1000 kr.

Tider:

Vardagar 08.00-18.00

Redo att ta reda på mer?

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Varför Anlita Primero AB?

Städfirma Professionella
Städfirma hjälpsamma
städfirma ansvar
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Redo att ta reda på mer?

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se