Pianoflytt

Pianoflytt eller andra tunga uppdrag?

Vi hjälper dig!

Pianoflytt snabbt och enkelt

Söker du efter en pålitlig och professionell flyttfirma som kan hantera din pianoflytt? Behöver du hjälp med att flytta, ta bort eller omlokalisera ditt värdefulla piano? Då behöver du inte leta längre, för Primero Flytt står till tjänst med vår expertis och erfarenhet för att göra hela processen enkel och problemfri för dig.

Pianoflytt pris

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för vår pianoflytt, och vi garanterar hög kvalitet och säkerhet i våra tjänster. Priset för våra tjänster bestäms av flera faktorer, inklusive höjden på pianot, märket på pianot, antalet trappor pianot ska bäras och resvägen.

För pianon som inte väger mer än 200/250 kg och där det maximalt finns tre trappsteg på hämtnings- och leveransadresserna, erbjuder vi pianoflytt i Ystad från endast 1500 kr inklusive moms efter RUT-avdraget. För intern pianoflytt, där pianot inte överstiger en vikt på 250 kg och det finns maximalt tre trappsteg på både hämtnings- och leveransadresserna, erbjuder vi priser från endast 1000 kr inklusive moms efter RUT-avdraget.

Inga piano är tunga för oss

Vi på Primero Flytt har ett dedikerat team av skickliga pianoflyttare som tar hand om ditt piano på bästa sätt under hela flytten. Vi är stolta över att vara försiktiga, effektiva och tillförlitliga i vårt arbete, oavsett storlek eller typ av piano som ska flyttas. Vi arbetar för att göra din flytt så smidig som möjligt och se till att ditt piano transporteras på ett säkert och professionellt sätt.

En pålitlig partner och prisbelönt leverantör av service

Sedan över 10 år tillbaka har vi hjälpt kunder och fått priser för pianoflytt. Vi är erfarna och vill hjälpa dig med ditt avfall.

Vilka är vi?

Störst på Pianoflytt i Skåne

Alltid två som lyfter piano

Vi är en duo som specialiserar oss på pianoflytt med hög kvalitet och säkerhet. Vi märker att många företag kämpar med att upprätthålla samma standard även med en större personalstyrka. Därför vänder sig många av dem till oss för hjälp med piano och tunga lyft.

Vi utför flera pianoflyttningar varje vecka och har lång erfarenhet inom branschen, vilket garanterar högsta kvalitet på våra tjänster.

Expert på tunga lyft

Vi på Primero Flytt erbjuder inte bara pianoflytt utan även flytt av andra tunga saker på upp till ca 400 kg. Vi bär allt från pianon, flyglar, kyl och frys, till bäddsoffor, värmeväxlare, kassaskåp och andra tunga saker.

Oavsett om du behöver flytta tunga föremål från din bostad eller ditt kontor, kan du lita på oss för att utföra jobbet på ett säkert och effektivt sätt. Vår personal är utbildad och erfaren inom tunga lyft och vårt mål är att göra din flytt så smidig som möjligt.

Hur vi jobbar med pianoflytt.

Vi på Primero Pianoflytt är erfarna inom pianoflytt och har specialiserat oss på att hantera utmanande flyttmiljöer. Vi har tränade flyttare som är experter på att hantera alla typer av pianon, oavsett storlek och typ. Vi har specialverktyg för att ta isär flyglar och andra större pianon, samt flyttlådor i olika storlekar för att skydda delarna. Kontakta oss på Primero Flytt för en smidig och stressfri pianoflyttning.

Fyll gärna i formuläret för fri kostnadsförslag!