Skapa Ditt Eget Städschema Städning på Dina Villkor

Primero erbjuder prisvärd veckovis hemstädning enligt dina schemalagda tider. Vi har ingen bindningstid och tillhandahåller samma städpersonal som blir bekant med dina vanor och behov. Med våra konkurrenskraftiga priser kan du njuta av ett rent och fräscht hem utan att behöva betala överdrivet höga kostnader. Låt oss ta hand om städningen och ge dig valuta för pengarna.

Läs mer om hemstädning

Vi erbjuder flyttstädning till ett fast pris och följer noggrant riktlinjerna som fastställs av Mäklarsamfundet. Vi går igenom varje punkt i flyttstädningen för att säkerställa att ingen form av krångel uppstår. Med vårt dedikerade team av professionella städare kan du vara trygg med att din flyttstädning utförs på ett noggrant och korrekt sätt. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt utan bekymmer.

Läs mer om flyttstädning

Storstädning är den perfekta lösningen när du behöver ge ditt hem en riktigt ordentlig uppfräschning. Även om du kanske städar själv ibland, så kan det vara skönt att anlita proffs för att ta hand om de mer krävande och noggranna städuppgifterna till rimliga priser. Vid storstädning tar vi hand om allt från ugnen till fönster och badrummet. Du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg med att vi tar hand om varje detalj för att lämna ditt hem skinande rent och fräscht.

Läs mer om storstädning

Primero är en mångsidig flyttfirma som betjänar hela Skåne. Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive bohagsflytt, packning och enkla möbelflyttar. Vårt företag är känt för att vara snabbt och prisvärt, vilket har gjort oss till favoriter bland våra lojala och uppskattade kunder. Du kan lita på oss för att hantera alla dina flyttbehov på ett effektivt och pålitligt sätt.

Läs mer om flytthjälp

Som etablerad flyttfirma är vi väl vana vid att hantera tunga föremål, men efter många års erfarenhet med pianoflytt har vi nu blivit den främsta pianoflyttaren i hela Skåne. Detta gör att vi kan erbjuda priser som är oslagbara i regionen. Vi har specialutbildad personal och utrustning som är specifikt anpassade för pianoflyttar, vilket säkerställer att ditt piano flyttas på bästa möjliga sätt. Du kan lita på oss för en smidig och professionell pianoflyttupplevelse till ett konkurrenskraftigt pris.

Läs mer om pianoflytt

Primero erbjuder även tjänster för bortforsling av övergivna möbler och hantering av elavfall och grovsopor. Vi blir ofta anlitade av våra kunder för att tömma efter dödsbo eller att ta hand om tömning av garage och källarförråd. Vi tar hand om bortforsling och avlägsnande av dessa föremål på ett effektivt och ansvarsfullt sätt. Du kan lita på oss för att underlätta och ta hand om alla aspekter av bortforsling och rensning, vilket ger dig en smidig och bekymmersfri upplevelse.

Läs mer om bortforsling