Pianoflytt Eslöv

Pianoflytt Eslöv erbjuder assistans med era tunga lyft, till marknadens bästa priser och med förstklassig service. Vi specialiserar oss på dagliga flyttningar av pianon och flyglar.

Pianoflytt Malmö

Professionell pianoflytt Malmö och smidig hantering av tunga lyft. Lita på vårt erfarna team för att säkerställa en säker och effektiv flyttupplevelse. Kontakta oss idag för att boka din pianoflytt!


Få Offert

Specialiserade på pianoflytt i Malmö

Behöver du hjälp med pianoflytt i Malmö? Vårt erfarna team av flyttexperter har specialkunskaper när det gäller hantering av pianon. Vi tar hand om allt från packning och transport till noggrann montering på din nya plats. Med vårt fokus på säkerhet och professionalism kan du lita på att ditt piano är i trygga händer. Kontakta oss idag för att boka din pianoflytt och få en smidig och problemfri upplevelse. Vi är här för att göra din pianoflytt till en framgång!

Priser för pianoflytt Malmö – Hitta det bästa erbjudandet!

 • Pianohöjd upp till 110 cm

  Pris från 1500 kr inkl. moms & RUT:

  • Från bottenvåning till bottenvåning = 1500 kr
  • Entrappa upp eller ner = 2300 kr
  • Två trappor upp eller ner = 3000 kr
  • Tre trappor upp eller ner = 3600 kr
 • Pianohöjd upp till 127 cm

  Pris från 1500 kr inkl. moms & RUT:

  • Från bottenvåning till bottenvåning = 1500 kr
  • Entrappa upp eller ner = 2300 kr
  • Två trappor upp eller ner = 3000 kr
  • Tre trappor upp eller ner = 3600 kr
 • Pianohöjd upp till 150 cm

  Pris från 1500 kr inkl. moms & RUT:

  • Från bottenvåning till bottenvåning = 2000 kr
  • Våningar? Vänligen kontakta oss för prisförslag
 • Flygelflytt

  Pris från 2990 kr:

  • Beroende på märke, antal trappor och resvägens karaktär

Kundernas
Omdöme

Vi uppmuntrar våra kunder att dela med sig av sina erfarenheter av vår flyttjänst och ge oss feedback.


Tunga lyft av högsta kvalitet i Malmö

Behöver du hjälp med tunga lyft i Malmö? Vår erfarna personal är specialiserad på att hantera och flytta tunga föremål, inklusive möbler, vitvaror och andra stora objekt. Med vårt professionella team och rätt utrustning kan vi göra de tyngsta lyften säkert och effektivt. Spara tid och ansträngning genom att överlåta tunga lyft åt oss. Kontakta oss idag för pålitliga och prisvärda lösningar.

Flygelflytt i Malmö

För att flytta din flygel inom Malmö på ett tryggt sätt, kan du lita på vår specialiserade flyttfirma. Vi har expertis och erfarenhet av att flytta flyglar och tar hand om hela processen åt dig. Vårt team kommer att demontera benen på flygeln för att underlätta transporten. Vi strävar alltid efter att säkerställa att din flygel transporteras säkert och smidigt till sin nya destination. Om du behöver hjälp med att flytta din flygel,


RUT-avdrag för pianoflytt

Du kan utnyttja RUT-avdraget för att flytta ditt piano. RUT-avdraget gäller för flytt av saker och tillhörigheter mellan bostäder.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om våra priser eller tjänster. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig på bästa sätt.

Om du köper ett begagnat piano från en annan person gäller inte RUT-avdraget för flytt. För att kunna dra nytta av RUT-avdraget måste pianot vara en del av ditt bohag, det vill säga att du redan äger det och flyttar det till en ny bostad.

Bortforsling av piano

Vi erbjuder även pianobortforsling i Malmö för de som inte längre vill ha kvar sitt piano. Vi förstår att det kan finnas olika skäl till att vilja göra sig av med ett piano, och vi är här för att hjälpa till. Vårt team har erfarenhet av att hantera och avlägsna pianon på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Oavsett om det handlar om en privatbostad, företagslokaler eller annan plats, kan du lita på oss för att ta hand om bortforslingen av ditt piano. Kontakta oss för mer information och för att boka en pianobortforsling i Helsingborg.

Frågor och Svar om pianoflytt Malmö

Pris för pianoflytt?

För flytt av piano inom Malmö från bottenvåning till bottenvåning tar Primero Flytt 1500 kr inklusive moms.

Var slänger man ett gammalt piano?

Primero Flytt erbjuder professionell bortforsling av piano till ett pris av 1500 kr inklusive moms. Vi tar hand om allt, från borttagning till transport, för att säkerställa en smidig process.

Vilka typer av pianon kan ni flytta?

Vi kan flytta alla typer av pianon, inklusive upprätta pianon, flyglar och elektriska pianon.

Tar ni hand om pianostämning?

Vi erbjuder inte pianostämningstjänster, men vi kan rekommendera professionella pianostämmare i ditt område.